miercuri, 28 octombrie 2009

Tara mea ?! Tara unui trecator suparat .


La varsta mea , anii trec foarte repede . Abia imi vad familia si nu pot fi partas la bucuriile si realizarile ei. Suntem impreuna doar la necazuri mari . Halal amintiri !
Ziua muncesc sa ofer celor dragi un trai decent iar daca am o pasiune trebuie sa o fac noaptea , micsorand timpul de odihna . Asta ca sa nu ajung robot .
Pacat ca ziua are doar 24 de ore !

Mi-as dori sa nu ma intereseze cine e prim ministru , cine e presedinte , cine sunt parlamentarii . Sa traiesc intr-o tara in care alesii sa-si faca datoria in slujba poporului , nu in slujba banului . O tara in care sa fim importanti tot timpul , nu doar de alegeri . Idealuri ...
Speranta ca vom trai bine , asa cum cu nerusinare mai spun unii politicieni , este vaga si pentru copii nostri . Inclusiv viitorul lor este amanetat .

Facem politica si suntem "geana" pe stiri pentru ca se schimba legislatia de la o zi la alta si , ca oameni responsabili , incercam sa fim la curent .
Nu mai sunt nemultumit de felul in care traim , nu-mi mai este lehamite . Mi-e greata de politica si politicieni !
Sa merg la vot si sa votez ... pe cine ? Sa votez doar contra ?

Curat lucru ! Sunt suparat rau !
Din pacate nu pot sa spun c-o fac la betie . Nu mai beau de mult . Nu c-as duce la ureche , dar la ora la care ajung acasa chiar nu mai are niciun farmec .

Daca a face politica , asa cum spune un coleg de breasla , sau a injura ne face sa ne simtim mai bine , atunci aveti liber la injurat si la politica !

Un trecator suparat .

PS : Articolul l-am scris tarziu , in noapte . Il trimit abia acum pentru ca atunci "s-a oprit curentul" , exact ca pe vremea ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu